KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 47 kcal
  • 5 g fehérje
  • 2 g zsír
  • 3 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

6 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tegye a spenótot egy tálba és öntse le forró vízzel.

2

Rögtön utána öntse le a vizet a spenótról, nyomja ki belőle a maradék vizet, és keverje össze a ricottával, a túróval és a citromlével (Ha túl nagynak találja a spenótleveleket, vágja kisebb darabokra, még mielőtt összekeverné).

3

Tegye a spenótkeverékbe az áttört fokhagymát.

4

Ízesítse sóval, borssal.

5

A kész körözöttet tárolja hűtőben, és 3 napon belül használja fel. Teljes kiőrlésű péksüteménnyel tálalja vagy szószként, friss zöldséghez.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Petra Ježková
08. május 2024

A tetejére ricotta helyett réti édességet tettem!

Automatikus fordítás

Petr Folwarczny
19. február 2024

Míla Fialová
24. március 2023

Nem ricottát tettem bele, hanem még egy krémsajtot és egy nagy fincsit

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit