KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.

2

Egy tálban nyomják szét villával a banánt.

3

Tegyék hozzá a zabpelyhet, a sütőport, a datolyaszirupot, a kókuszolajat, a vaníliakivonatot és a sót. A hozzávalókat alaposan keverjék össze, majd helyezzék tapadásmentes fánkformába.

4

Tegyék a formát az előmelegített sütőbe, majd süssék 170-180 °C-on 10 percig.

5

Amíg sül a fánk, készítsék el az öntetet: turmixolják össze a túrót, a banánt, a datolyaszirupot és az acai-bogyót.

6

A megsült fánkot hagyják kissé kihűlni, majd díszítsék az öntettel. Azután minden fánkra szórjanak szeletelt pisztáciát és chiamagot, úgy tálalják.

7

*Az acaibogyó a fekete áfonyához hasonló, bogyó alakú gyümölcs, amely magas vitamin- és antioxidáns-tartalmának köszönhetően az ún. szuperélelmiszerek közé tartozik.

TIPP
A fánkot megszórhatják dióval, szárított gyümölccsel vagy csokoládédarabokkal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit