![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 180 °C-ra és készítsen elő sütőtálat (20 cm × 30 cm).
A répát és a tököt vágja kisebb kockákra, a brokkolit szedje szét apró rózsákra, a póréhagymát pedig vágja véhony szeletekre.
A kölest 3× forrázza le forró vízzel, majd szűrje le. Ezután tegye át az előkészített sütőtálba.
Tegye bele a felszeletelt zöldséget, kukoricát, áttört fokhagymát, olivaolajat, curry-t, sót és borsot. Majd öntse le a forró zöldség alaplével és keverje meg.
A keveréket tegye az előmelegített sütőbe. Süsse 180 °C-on addig, amíg elpárolog a folyadék és a köles megpuhul (15–20 minut). Sütés közben időnként keverje meg a rizottót, és szükség esetén adjon hozzá egy kis vizet.
A kész rizottót hintse meg apróra vágott petrezselyemlevéllel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon finom és látványra is guszta