Sütőtökös bableves
- 15 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 426 kcal
- 22 g fehérje
- 13,1 g zsír
- 56,3 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Tisztítsa meg valamennyi zöldséget. Ha Hokkaido tököt használ, nem kell meghámozni.
A hagymát vágja finomra, a répát és a zellert kisebb kockákra, a tököt nagyobb kockákra, hogy ne főjön szét teljesen. A fokhagymát vágja szeletekre.
A babkonzervet szűrje le.
Serpenyőben melegítse meg az olivaolajat, rakja bele a hagymát, zellert és a sárgarépát, majd pirítsa 5 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a fokhagymát, paradicsompürét, tököt és a leszűrt babot, majd pirítsa még 1 percig.
Ezután öntse rá az alaplevet. Főzze 15–20 percig takarék lángon.
Tálkákba tegyen friss spenót leveleket, öntse rá a még meleg levest, végül szórja meg parmezán sajttal.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló kombináció. Végül szárított babot használtam (egy éjszakán át áztattam, húslevesben főztem kb. egy órát).
Automatikus fordítás
finom és gyorsan elkészíthető, tettem bele chili pelyhet és póréhagymát
Automatikus fordítás
Remek leves
Automatikus fordítás