KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 154 kcal
  • 3 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 16 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

4 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Töltse meg egy nagyobb lábas ⅓-át vízzel. Hámozza meg, magolja ki és vágja fel darabokra az almákat és tegye a lábasba.

2

Forralja fel a vízet a lábasban, adjon hozzá fahéjat és szerecsendiót és hagyja az almákat középfokozaton, fedél alatt mintegy 45 percet főni.

3

Szűrje le a megfőtt almákat, mixelje össze és hagyja őket kihűlni. Keverjen az almapüréhez krémsajtot és vanilía kivonatot, majd a kész almavajat egyenletesen ossza szét üvegekbe.

4

A vajat tárolja a hűtőben és tálalja gyümölccsel vagy teljes kiörlésű kenyérrel.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Klára Baksová
10. július 2023

Alžběta K
25. szeptember 2020

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit