KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 196 kcal
  • 13 g fehérje
  • 13 g zsír
  • 7 g szénhidrát

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ

Összetevők

2 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a gombát, vágja apróra a rozmaringot. A mogyoróhagymát hámozza meg, vágja ketté, és szeletelje fel.

2

Egy nagy és mély serpenyőben melegítsen fel 1 evőkanál olívaolajat, és enyhén dinsztelje meg rajta a mogyoróhagymát (elég 2 perc).

3

Tegye rá a megtisztított gombát, a rozmaringot, a sót és a borsot. Fedje le, és kis lángon főzze puhára kb. 10 perc alatt. Majd üsse bele a serpenyőbe a 3 tojást, fedje le (legjobb egy üvegfedővel), majd vegye lejjebb a hőt, és hagyja megsülni a tojást.

4

Ha szeretné, hogy a sárgája teljesen átsüljön, süsse 10‑12 percig, ha folyékonyra szeretné, elég kb. 7 perc. Üvegfedő alatt könnyebb figyelni az ételt.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

ZizaRepa
24. március 2024

Egyszerű, gyors és jó 👌

Automatikus fordítás

inka50
24. február 2024

Skoky
22. június 2023

.

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit