KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 528 kcal
  • 47,9 g fehérje
  • 18,4 g zsír
  • 36,3 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

2 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Címkék

banner image

Elkészítés

1

A süllőt legalább egy órával a felhasználás előtt vegye ki a hűtőből, hogy szobahűmérsékletű legyen.

2

A fagyasztott borsót tegye egy tálba, öntsön rá meleg vizet, és hagyja, hogy felengedjen. Majd szűrje le.

3

A hagymát és a krumplit hámozza meg és vágja kis kockákra.

4

Melegítse meg az olajat, majd a szeletelt hagymát és a krumplit közepes lángon pirítsa aranybarnára.

5

Tegye bele a borsót, öntse rá az alaplevet és főzze 15 percig, hogy a zöldség megpuhuljon.

6

A megfőtt keverékhez adja hozzá a kaprot és a mentát, majd turmixolja finom krémmé. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

7

A süllőt vágja filére. Kenje meg olajjal, melegítse meg a serpenyőt, majd középerős lángon grillezze 5 percig mindkét oldalát. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

8

Borsópürével tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Lucik Lucik
03. február 2023

kiváló

Automatikus fordítás

Ňufka Ňufka
11. január 2022

Soňa Orlová
22. május 2021

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit