
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Tegye egy tálba a kuszkuszt, enyhén sózza meg, és öntsön rá 250 ml forró vizet.
Majd fedje le a tálat és kb. 10 percig hagyja állni, hogy az összes forró víz felszívódjon.
Amíg a kuszkusz megpuhul, készítse elő a többi hozzávalót: a koktélparadicsomot vágja félbe, az olajbogyót karikára, a koriandert apróra.
Egy kisebb tálban keverje össze az öntet hozzávalóit.
A megpuhult kuszkuszt hagyja kb. 5 percig hűlni, majd keverje össze a szeletelt paradicsommal, olajbogyóval, előfőzött csicseriborsóval és a kikevert öntettel.
A tetejét díszítse feta sajttal, és apróra vágott korianderrel megszórva tálalja
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal