KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Jókat eszünk csapata

Segítünk egészségesebben enni és élni. Bárkinek, bárhol.
Jókat eszünk csapata
Icon book

Több mint 50 000

eladott könyv magyar fordításban

Icon medal

Hét európai ország piacán működünk,

ahol összesen 33 könyvet jelentettünk meg

Icon registration

97 % elégedett olvasó,

több ezer pozitív vélemény a szakácskönyvekről, a mobil applikációról és a weboldalainkról

Hogy ki és mivel foglalkozik?

A Jókat eszünk csapatában rengeteg tehetséges embert találnak a legkülönfélébb szakterületeken – orvost, biokémikust, szakácsot, grafikust, informatikust, fotóst, marketing koordinátort, vagy akár egy egész csapatot, akik az Önök kérdéseire válaszolnak, megrendeléseiket teljesítik. Bár mindenkinek más és más a dolga, egy dolog összehoz bennünket: szeretünk jókat enni.

Petr N.

A főkóstoló & aki végigviszi az ügyet
Petr szerepe kezdettől fogva változik, néhány feladata mégis mindig ugyanaz marad – így például a főkóstoló szerepe :-) Diákkori projektje fokozatosan céggé nőtte ki magát, amely termékeivel és szolgáltatásaival az emberek életminőségének javítását segíti, és megmutatja, hogyan lehet olcsón és egyszerűen egészséges ételeket főzni. És Petr egyszerűen szeret ezzel foglalkozni.
Person photo

Barbora H.

Grafika, branding & szakácskönyv konceptek
Barbora kezdettől fogva részt vesz projektünkben. Jelenleg a szakácskönyvek konceptjével, grafikájával és tipográfiájával foglalkozik, ezen kívül azzal, merre tartson a márkánk. Mindig kreatív, értelmes munkáról álmodott – és álma végre megvalósult a Jókat eszünk csapatában.
Person photo

Michaela B.

Táplálkozási szakember
Dr. Michaela Bebova biokémiát tanult, tökéletesen ismeri az emberi szervezetet. A Jókat eszünk projektben arra ügyel, hogy a receptek ne csak finomak, hanem tápérték szempontjából is kiegyensúlyozottak legyenek, ezáltal a szervezetbe kellő mennyiségű tápanyag jusson. Nézzék meg videó kurzusát, amelyben elmondja az egészséges táplálkozás alapelveit.
Person photo

Libor V.

Klinikai biokémikus, hepatológus és sporttáplálkozási szakember
Prof. Libor Vitek klinikai biokémikusként és belgyógyász hepatologusként dolgozik. A sporttáplálkozás és a táplálék kiegészítés kiváló szakembere, számos élsportolóról és olimpikonról gondoskodik. Libor az utolsó grammig kiszámolja, hogy a szervezetnek mennyi makro- és mikrotápanyagra van szüksége.
Person photo

Mariana S.

Kommunikáció & web / e-shop kezelő
Mindennapi kenyerem az ügyfelek elégedettsége Mariana szereti az embereket és szívesen beszélget velük. Ezért is tölti ideje nagy részét azzal, hogy magazinokkal, megrendelőkkel és velünk együttműködő bloggerekkel kommunikál. Ő gondoskodik arról is, hogy az interneten könnyen megtaláljanak bennünket.
Person photo

Igor K.

Marketing & kommunikáció
Igor a Facebookon és az a Instagramon szól Önökhöz, és gondoskodik mindarról, ami a PR körül forog. Csapatunkba két lábon járó szakácskönyvként érkezett, ennek köszönhetően szakácskönyveinkről úgy tud beszélni, hogy a világon mindenki megértse.
Person photo

Martin K.

Külföldi kapcsolatok & projektvezetés
Az egyetlen ember, aki átment a felvételi összes fordulóján a bárban. Nem véletlenül: idegen emberekkel kommunikál, megoldja a problémákat, taktikázik, sikeresen eljut külföldi piacokra – ez mind az ő kenyere. Martin szeret enni és azt mondja, a menzajegyet jutalomnak tekintette mindaddig, amíg rájött, mit jelent munkahelyi szakácsnak lenni. :-)
Person photo

Robert L.

Kreatív szakács & ügyes kezek a videókon
Roberttel évek óta ismerjük egymást. Szakácsként több kiváló étteremben dolgozott, többek közt Olaszországban és Németországban, a köztes időben pedig nekünk segített az ételek ízesítésében és elkészítésében. Néhány éve már több időt tölt velünk: nemcsak a kulisszák mögött főz, olykor el lehet csípni videóreceptek főszereplőjeként is.
Person photo

Yasmin J.

Content manager & kutatási szakember
Yasmin egyáltalán nem újonc a csapatunkban – már kezdettől fogva segít, elsősorban rajongóinkkal kommunikálni. Amióta Hollandiában elvégezte a főiskolát, arról gondoskodik, hogy a weboldalunkon és az applikációnkon Önök mindig megtalálják, amit keresnek.
Person photo

Daniel P.

Web & mobil applikáció
Daniel már hosszú évek óta velünk dolgozik. Eredetileg elsősorban Android mobilapplikáció programozással foglalkozott, majd fokozatosan foglalkozni kezdett programozó projektvezetéssel és belső eszközfejlesztéssel is. Arról gondoskodik, hogy weboldalaink és mobil applikációink a lehető legbarátságosabbak, és főleg: folyamatosan hozzáférhetőek legyenek.
Person photo

Dominika B.

Kreativní sous-chef & koncept fejlesztő
Dominikát már jó pár éve ismerjük. Azon kívül, hogy isteni kenyeret süt, nagyszerű szakácsnő mindenféle szempontból. Nem csoda – Domča ugyanis szakácsiskolát végzett Dániában, és már több michelin étteremben is szerződtették. Az étel és a sport szeretete révén jutott el a Jókat eszünk csapatához, ahol recept és koncept fejlesztéssel, és videókészítéssel foglalkozik.
Mutassa a többi tagot

Miért tesszük mindezt

 1. Egészségesebb népesség

  Az európai országok nagy részében és szerte a világon évről évre nő az elhízott emberek száma. Az aktuális statisztikák azt mutatják, hogy a túlzott ételfogyasztással összefüggő problémák következtében többen halnak meg évente, mint alultápláltság miatt. Ezt a rizikófaktoros trendet szeretnénk visszafordítani, és minél több embernek megmutatni, hogy bárki ehet egészségesen. Ezért publikálunk olyan recepteket, amelyeket:
  • el lehet készíteni legközelebbi boltban is hozzáférhető alapanyagokból,
  • közérthető leírásuk alapján egy kezdő is megfőzhet,
  • hamar el lehet készíteni,
  • kiegyensúlyozott tápanyagok alkotnak, tápérték információkkal együtt,
  • a csehországi szezonális termékek figyelembevételével válogattunk össze.
 2. Szeretjük a jó ételeket

  Talán nem meglepő, hogy többségünket a munkáján kívül is érdekli az ennivaló – ez az érdeklődés megmutatkozhat foodstyling workshop látogatásokban, fermentációs kurzusokon való részvételen, vagy az úgymond minden ami egészséges rendszeres fogyasztásában :-) Műhelyünkben közösen főzünk, és a világ különböző tájainak főzési és desing szokásaival gyarapítjuk ismereteinket.
 3. Csapatmunka

  Soha nem hagytunk ki senkit egyetlen munkánkból sem. A csapatmunka és egymás támogatása számunkra ugyanolyan fontos, mint a munkánk eredménye.
 4. Kreativitás, funkcionalitás és precizitás

  Szeretnénk bebizonyítani, hogy a styl design, a funkcionalitás és a jól végzett munka összekapcsolása minden területen lehetséges – a mi szakterületünkön különösen.
 5. Mi és a követőink

  És végül a legfonosabb: MI ÖNÖKÉRT – a követőinkért vagyunk itt. Az Önöktől érkező támogatás, visszajelzések szó szerint rakéta sebességgel hajtanak bennünket előre. Reméljük, sokáig tudunk segíteni az egészséges életvitelben és abban, hogy megfelelően tájékozódhassanak az egészséges táplálkozás hatalmas szférájában.

  Köszönjük, hogy velünk tartanak!

Hol tudnak velünk
egészségesen enni?

Icon computer

Ezen a weboldalon a Főzni szeretnék szekcióban

Icon book

Az Android és iOS applikációnkban

Icon book

A Jókat eszünk papíralapú szakácskönyv sorozatban

A közösségi oldalakon Facebook, Instagram, Youtube and Pinterest