Grillezett spárga
- 15 perc
- 6 perc
- Könnyű
- 3 adag
A spárgát valaki vagy szereti vagy nem. Mi lelkes hívei közé tartozunk, ezért bemutatjuk, hogyan lehet könnyen és finoman elkészíteni. Egyáltalán nem bonyolult, és az egyszerűség széppé is teszi. Kóstolja csak meg!
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 149 kcal
- 8 g fehérje
- 11 g zsír
- 4 g szénhidrát
Összetevők
3 adag
Elkészítés
1
Jól forrósítsa fel a grillsütőt.
2
A spárgát mossa meg, hámozza meg, és a szárakról vágja le a fás végét (kb. 2–3 cm-t az alsó részéből).
3
Tegye szét a spárgát a grillsütőben, (kontakt grillt is használhat), és süsse az egyik oldalát 3 percig. Majd fordítsa meg, és a másik oldalát is süsse még 3 percig.
4
Grillezés után tegye a spárgát egy nagyobb tálba. Szórja rá az apróra vágott metélőhagymát, csepegtessen rá 1 evőkanál olivaolajat, citromlevet, reszelt citromhéjat és sót, majd keverje össze.
5
Végül ossza szét tányérokba, és morzsolt feta sajttal díszítve tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
oo6hjhhkoiikkm66 h oo hjg Kattintson egy elemre, hogy beillessze a szövegmezőbe.Kattintson egy elemre, hogy beillessze a szövegmezőbe. kB lb im b na gghggbhhh GG UB u Oli hop lm 0lhk oo egészség és biztonság y88u888y880y8y8800y8y89y8uyugyyyyyuyguy88byyyy88u888y88j nim m.l okygnhbuhnk no m mimo mu oko 67 mint te!
Automatikus fordítás
Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!
Automatikus fordítás