
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Jól forrósítsa fel a grillsütőt.
A spárgát mossa meg, hámozza meg, és a szárakról vágja le a fás végét (kb. 2–3 cm-t az alsó részéből).
Tegye szét a spárgát a grillsütőben, (kontakt grillt is használhat), és süsse az egyik oldalát 3 percig. Majd fordítsa meg, és a másik oldalát is süsse még 3 percig.
Grillezés után tegye a spárgát egy nagyobb tálba. Szórja rá az apróra vágott metélőhagymát, csepegtessen rá 1 evőkanál olivaolajat, citromlevet, reszelt citromhéjat és sót, majd keverje össze.
Végül ossza szét tányérokba, és morzsolt feta sajttal díszítve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
oo6hjhhkoiikkm66 h oo hjg Kattintson egy elemre, hogy beillessze a szövegmezőbe.Kattintson egy elemre, hogy beillessze a szövegmezőbe. kB lb im b na gghggbhhh GG UB u Oli hop lm 0lhk oo egészség és biztonság y88u888y880y8y8800y8y89y8uyugyyyyyuyguy88byyyy88u888y88j nim m.l okygnhbuhnk no m mimo mu oko 67 mint te!
Automatikus fordítás
Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!
Automatikus fordítás