
Teljes készlet Jókat eszünk

Jól forrósítsa fel a grillsütőt.
A spárgát mossa meg, hámozza meg, és a szárakról vágja le a fás végét (kb. 2–3 cm-t az alsó részéből).
Tegye szét a spárgát a grillsütőben, (kontakt grillt is használhat), és süsse az egyik oldalát 3 percig. Majd fordítsa meg, és a másik oldalát is süsse még 3 percig.
Grillezés után tegye a spárgát egy nagyobb tálba. Szórja rá az apróra vágott metélőhagymát, csepegtessen rá 1 evőkanál olivaolajat, citromlevet, reszelt citromhéjat és sót, majd keverje össze.
Végül ossza szét tányérokba, és morzsolt feta sajttal díszítve tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!
Automatikus fordítás lengyel nyelvről