KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A krumplit hámozza meg és vágja kockára. A szárzellert tisztítsa meg és vágja 1½ cm‑es darabokra. A fokhagymát törje át, a hagymát vágja apróra.

2

Egy nagy fazékban melegítsen fel 2 evőkanál olívaolajat, tegye rá az apróra vágott hagymát és a babérlevelet, majd dinsztelje 2 percig kis lángon.

3

Ezután tegye a fazékba az összevágott krumplit, a zellert és az áttört fokhagymát, keverje össze, és dinsztelje további 4 percig.

4

Végül tegye bele a lencsét, a konzervparadicsomot és a csicseriborsót, öntsön rá 350 ml vizet, és keverje össze. A fazekat fedje le, és takaréklángon főzze az ételt, amíg a lencse megpuhul – ez 20‑25 perc.

5

A kész ételt ízesítse sóval, borssal, és petrezselyemmel megszórva tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Míša Šlemrová
22. október 2023

Kiváló, a burgonya egy részét sütőtökre cseréltem, és tettem hozzá egy kád barna gombát.

Automatikus fordítás

Lichtmalerin
04. január 2023

Nagyon finom, alacsony kalóriatartalmú, de szuper laktató. A kedvencek listájában marad. A fűszerezéshez keleti fűszereket használtam.

Automatikus fordítás

Értékelések_1329021
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit