
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Hámozza meg a hagymát és vágja apróra. A répát és a zellert is hámozza meg, és vágja kb. 3‑4 mm‑es karikákra.
Egy fazékban melegítsen fel 1 evőkanál olívaolajat, tegyerá a felaprózott hagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepeslángon.
Majd tegye a fazékba az áttört fokhagymát, és dinsztelje további 1 percig. Ezután adja hozzá a felkarikázottrépát és zellert, a konzervparadicsomot és a zöldségalaplevet, majd az egészet forralja fel.
Amikor forrni kezd, tegye bele a babérlevelet, az oregánót, a bazsalikomot, a kakukkfüvet, a sót és borsot. Állítsa takarékra a lángot, és főzze a levest 20 percig.
Ezután tegye a fazékba a gluténmentes tésztát, és addig főzze tovább a levest, amíg a tészta megpuhul.
A tészta főzé si idejéről a csomagolás tájékoztat (mindig az adott tésztafajtától függ, általában kb. 10 percig kell főzni).
Ha a tészta már majdnem megfőtt, tegye a fazékba az előfőzött babot, keverje meg, és főzze még kb. 2 percig.
Ha túl sűrűnek találja a levest, öntsön hozzá kb. 2 dl vizet (vagy amennyit kíván).
A kész levest ossza szét 8 tányérba, és mindegyikre szórjon reszelt parmezánt, azután tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló színes ebéd 🌞
Automatikus fordítás