KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A zellert, a répát és a petrezselyemgyökeret hámozza meg, mossa meg és vágja apró kockára, kb. hüvelykujj vastagságúra.

2

A hagymát hámozza meg, a pórét tisztítsa meg, és mindkettőt vágja akkora darabokra, mint a gyökér zöldségeket.

3

Egy nagyobb fazékban olvasszon fel 2 evőkanálnyi vajat, és máris tegye a fazékba a felszeletelt zöldséget, keverje össze, és dinsztelje kb. 4 percig, majd öntse rá a vizet és főzze puhára a zöldséget.

4

Az alaplébe tehet bármilyen, kéznél levő zöldség maradékot.

5

Az alaplé alapja azonban mindig a gyökérzöldség kellene, hogy legyen – a sárgarépa, a zeller és a petrezselyemgyökér.

6

Ez a recept kb. 1,5 liter alapléhez elegendő.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

EvaConev
10. szeptember 2022

maresovamicka
18. augusztus 2022

Szuper és egyszerű is

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Értékelések_1135170
Michaela Faldíková
02. május 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit