KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 474 kcal
  • 12 g fehérje
  • 20 g zsír
  • 61 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

1 adag

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ
banner image

Elkészítés

1

A zellert, a répát és a petrezselyemgyökeret hámozza meg, mossa meg és vágja apró kockára, kb. hüvelykujj vastagságúra.

2

A hagymát hámozza meg, a pórét tisztítsa meg, és mindkettőt vágja akkora darabokra, mint a gyökér zöldségeket.

3

Egy nagyobb fazékban olvasszon fel 2 evőkanálnyi vajat, és máris tegye a fazékba a felszeletelt zöldséget, keverje össze, és dinsztelje kb. 4 percig, majd öntse rá a vizet és főzze puhára a zöldséget.

4

Az alaplébe tehet bármilyen, kéznél levő zöldség maradékot.

5

Az alaplé alapja azonban mindig a gyökérzöldség kellene, hogy legyen – a sárgarépa, a zeller és a petrezselyemgyökér.

6

Ez a recept kb. 1,5 liter alapléhez elegendő.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Miloš Buřt
07. október 2023

Befejezetlen eljárás – 4 percig és tovább pároljuk? Továbbra is öntsön 1,5 liter vizet? 2 órát főzni? Vagy meddig?

Automatikus fordítás

EvaConev
10. szeptember 2022

Michaela Marešová
18. augusztus 2022

Szuper és egyszerű is

Automatikus fordítás

Értékelések_1135170
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit