Késői laskagomba leves
- 10 perc
- 35 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 133 kcal
- 4 g fehérje
- 8 g zsír
- 11 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Tisztítsa meg a gombát és vágja fel. A két mogyoróhagymát vágja apróra.
Egy fazékban olvasszon fel 2 evőkanál ghít (vagy hagyományos vajat), tegye rá a felszeletelt mogyoróhagymát, majd addig dinsztelje kislángon, amíg megpuhul és üveges lesz (úgy 3 percig tart).
Tegye a fazékba a felszeletelt gombát, keverje meg, majd dinsztelje 5 percig kis lángon.
Tegye a fazékba az őrölt paprikát és a köménymagot, öntse rá a zöldség alaplevet, és fedő alatt főzze 25 percig kis lángon.
A megfőtt levest ízesítse sóval, borssal és szárított majorannával, végül díszítse friss majoranna levéllel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Az egész családnak ízlett, csak rizsliszttel sűrítettem kicsit.
Automatikus fordítás
Luxus és gyors leves.
Automatikus fordítás