
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Tisztítsa meg a gombát és vágja fel. A két mogyoróhagymát vágja apróra.
Egy fazékban olvasszon fel 2 evőkanál ghít (vagy hagyományos vajat), tegye rá a felszeletelt mogyoróhagymát, majd addig dinsztelje kislángon, amíg megpuhul és üveges lesz (úgy 3 percig tart).
Tegye a fazékba a felszeletelt gombát, keverje meg, majd dinsztelje 5 percig kis lángon.
Tegye a fazékba az őrölt paprikát és a köménymagot, öntse rá a zöldség alaplevet, és fedő alatt főzze 25 percig kis lángon.
A megfőtt levest ízesítse sóval, borssal és szárított majorannával, végül díszítse friss majoranna levéllel, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Luxus és gyors leves.
Automatikus fordítás
Ma próbáltuk ki először és jól sikerült a leves. Addig főztük, hogy a keményebb gombadarabok optimálisan megpuhuljanak. A család többnyire visszafogottan közelíti meg ezeket a recepteket :), mivel nem szoktak enni néhány hozzávalót, és pozitívan meglepődtek.
Automatikus fordítás