KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsa meg a gombát és vágja fel. A két mogyoróhagymát vágja apróra.

2

Egy fazékban olvasszon fel 2 evőkanál ghít (vagy hagyományos vajat), tegye rá a felszeletelt mogyoróhagymát, majd addig dinsztelje kislángon, amíg megpuhul és üveges lesz (úgy 3 percig tart).

3

Tegye a fazékba a felszeletelt gombát, keverje meg, majd dinsztelje 5 percig kis lángon.

4

Tegye a fazékba az őrölt paprikát és a köménymagot, öntse rá a zöldség alaplevet, és fedő alatt főzze 25 percig kis lángon.

5

A megfőtt levest ízesítse sóval, borssal és szárított majorannával, végül díszítse friss majoranna levéllel, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Ľubomíra Vaľková
29. április 2023

A leves is ízlett, mert nem szeretem a gombát ✅ Legközelebb megfőzöm...

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Monika Hřibová
19. február 2023

Remek recept. Azonnal felveszem a kedvenceim közé.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

LuSs Calie
02. szeptember 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit