KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Húzza le a póréhagyma fölső rétegét, vágja le az aljáról a gyökereket és a fölső elszáradt részt, mossa meg, és a mogyoróhagymával együtt vágja kis karikákra.

2

Serpenyőben melegítse meg az olvadt vajat, tegye bele a póréhagymát és a mogyoróhagymát, és dinsztelje 5 percig közepes lángon.

3

Öntse rá az alaplevet, forralja fel, és hagyja főni 10–15 percig kislángon, amíg a póréhagyma megpuhul.

4

Közben vágja kis kockákra a toast kenyeret.

5

Melegítse meg a serpenyőt, és közepes lángon pirítsa meg a toast kenyeret, amíg a kruton minden oldala aranybarna lesz (kb. 5 perc).

6

A kész levest turmixolja össze botmixerrel, majd öntse bele a tejszínt.

7

Sózza, borsozza meg, díszítse krutonnal, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

miskavkagmailcom
01. december 2023

Kiváló recept, tettem bele chilit és fokhagymát, egy kis doboz borsót, lenmagot és csicseriborsó kukoricagolyókat és finom lett💚

Automatikus fordítás

Dorota Forrest
12. március 2023

Kiváló leves. Nem volt vajam, így olívaolajon megpirítottam a póréhagymát és a hagymát. A leveshez tettem a paradicsommal és bazsalikommal ropogós rozsot. Ideális ehhez az ételhez.

Automatikus fordítás

erikaaaa
07. március 2023

Fantasztikus 👍👍👍👍👍👍💗

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit