
Jókat eszünk és ízlik nekünk

Húzza le a póréhagyma fölső rétegét, vágja le az aljáról a gyökereket és a fölső elszáradt részt, mossa meg, és a mogyoróhagymával együtt vágja kis karikákra.
Serpenyőben melegítse meg az olvadt vajat, tegye bele a póréhagymát és a mogyoróhagymát, és dinsztelje 5 percig közepes lángon.
Öntse rá az alaplevet, forralja fel, és hagyja főni 10–15 percig kislángon, amíg a póréhagyma megpuhul.
Közben vágja kis kockákra a toast kenyeret.
Melegítse meg a serpenyőt, és közepes lángon pirítsa meg a toast kenyeret, amíg a kruton minden oldala aranybarna lesz (kb. 5 perc).
A kész levest turmixolja össze botmixerrel, majd öntse bele a tejszínt.
Sózza, borsozza meg, díszítse krutonnal, úgy tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló leves. Nem volt vajam, így olívaolajon megpirítottam a póréhagymát és a hagymát. A leveshez tettem a paradicsommal és bazsalikommal ropogós rozsot. Ideális ehhez az ételhez.
Automatikus fordítás
Fantasztikus 👍👍👍👍👍👍💗
Automatikus fordítás
Fényképem nincs, mert annyira finom volt a leves, hogy nem volt időm lefotózni, olyan gyorsan megettem. Két kis chili paprikát is tettem hozzá. ❤️
Automatikus fordítás