KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Húzza le a póréhagyma fölső rétegét, vágja le az aljáról a gyökereket és a fölső elszáradt részt, mossa meg, és a mogyoróhagymával együtt vágja kis karikákra.

2

Serpenyőben melegítse meg az olvadt vajat, tegye bele a póréhagymát és a mogyoróhagymát, és dinsztelje 5 percig közepes lángon.

3

Öntse rá az alaplevet, forralja fel, és hagyja főni 10–15 percig kislángon, amíg a póréhagyma megpuhul.

4

Közben vágja kis kockákra a toast kenyeret.

5

Melegítse meg a serpenyőt, és közepes lángon pirítsa meg a toast kenyeret, amíg a kruton minden oldala aranybarna lesz (kb. 5 perc).

6

A kész levest turmixolja össze botmixerrel, majd öntse bele a tejszínt.

7

Sózza, borsozza meg, díszítse krutonnal, úgy tálalja.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Dorota Forrest
12. március 2023

Kiváló leves. Nem volt vajam, így olívaolajon megpirítottam a póréhagymát és a hagymát. A leveshez tettem a paradicsommal és bazsalikommal ropogós rozsot. Ideális ehhez az ételhez.

Automatikus fordítás

erikaaaa
07. március 2023

Fantasztikus 👍👍👍👍👍👍💗

Automatikus fordítás

Kecka
11. február 2023

Fényképem nincs, mert annyira finom volt a leves, hogy nem volt időm lefotózni, olyan gyorsan megettem. Két kis chili paprikát is tettem hozzá. ❤️

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit