KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.

2

Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.

3

Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.

4

Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.

5

Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).

6

Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.

7

A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.

TIPP
A répalevest tálalhatja friss gyógyfűszerekkel és teljes kiőrlésű péksüteménnyel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

szkzs
04. január 2023

Isteni lett, nagyon könnyű elkészíteni. Nekem sosincs itthon alaplevem... ezért beledobtam 1 kis karajcsontot majd ~fél óra múlva kivettem (és tovább főzöm plusz vízben natúrzöldségfűszerrel, a husit majd megesszük a lét meg elrakom, legközelebb lehet hogy lesz alaplevem :D). Kenyérkockákkal ettük, 2 éves kisfiamnak is nagyon ízlett. Most tízóraira ettük, de meleg reggelinek is tökéletes szerintem :) Köszönjük a receptet.

Dessi Sitta
22. október 2022

Danielle Takáčová
21. szeptember 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit