
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.
Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.
Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.
Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).
Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.
A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű, gyors és finom. Adtam hozzá egy kis kurkumát, és jó.
Automatikus fordítás
Finom leves. Teljes kiőrlésű kenyér krutonnal és tejszínnel. 👌
Automatikus fordítás
én is ajánlom.
Automatikus fordítás