KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.

2

Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.

3

Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.

4

Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.

5

Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).

6

Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.

7

A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.

TIPP
A répalevest tálalhatja friss gyógyfűszerekkel és teljes kiőrlésű péksüteménnyel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Staňule
23. október 2023

Egyszerű, gyors és finom. Adtam hozzá egy kis kurkumát, és jó.

Automatikus fordítás

Karolina Skalska
31. július 2023

Finom leves. Teljes kiőrlésű kenyér krutonnal és tejszínnel. 👌

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
Mira Sabova
19. július 2023

én is ajánlom.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit