KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.

2

Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.

3

Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.

4

Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.

5

Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).

6

Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.

7

A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.

TIPP
A répalevest tálalhatja friss gyógyfűszerekkel és teljes kiőrlésű péksüteménnyel.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Danielle Takáčová
21. szeptember 2022

Sofii Hošek
31. július 2022

Nagyon jó, hozzáadtam a fehér joghurt javaslatot, és nagyon ajánlom.

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Amelli bous
30. április 2022

Kiváló! A szószokhoz és a csirkehúsleveshez tejszínt adtam. gyakrabban fogom csinálni!

Automatikus fordítás cseh nyelvről

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit