![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.
Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.
Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.
Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).
Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.
A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű és finom - fokhagyma helyett gyömbért tettem bele, és enyhén hozzáadtam a narancslevet.
Automatikus fordítás
Egyszerű, gyors és finom. Adtam hozzá egy kis kurkumát, és jó.
Automatikus fordítás