
Teljes készlet Jókat eszünk

A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.
Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.
Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.
Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).
Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.
A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű és ízletes leves. <3
Automatikus fordítás cseh nyelvről
Ízletes leves, amit a családban mindenki élvezett!! Hozzáadtam még egy kis curryt és kurkumát!! A legvégén pedig megszórtam krutonnal és reszelt sajttal 😊
Automatikus fordítás lengyel nyelvről
Isteni lett, nagyon könnyű elkészíteni. Nekem sosincs itthon alaplevem... ezért beledobtam 1 kis karajcsontot majd ~fél óra múlva kivettem (és tovább főzöm plusz vízben natúrzöldségfűszerrel, a husit majd megesszük a lét meg elrakom, legközelebb lehet hogy lesz alaplevem :D). Kenyérkockákkal ettük, 2 éves kisfiamnak is nagyon ízlett. Most tízóraira ettük, de meleg reggelinek is tökéletes szerintem :) Köszönjük a receptet.