Sárgarépaleves
- 10 perc
- 43 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 136 kcal
- 2 g fehérje
- 7 g zsír
- 16 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
A mogyoróhagymát és a fokhagymát vágja apróra. A sárgarépát tisztítsa meg és vágja karikára.
Egy fazékban melegítsen meg 2 evőkanál olivaolajat.
Tegye hozzá a mogyoróhagymát, a fokhagymát, és dinsztelje kb. 2 percig közepes lángon.
Tegye hozzá a felszeletelt répát, és továbbra is közepes lángon dinsztelje további 5–10 percig.
Majd öntse rá az alaplevet, és kislángon főzze, amíg a répa megpuhul (kb. 20–30 perc).
Végül sózza, borsozza meg, és adja hozzá a rozmaringot.
A kész levest hagyja kihűlni, majd turmixolja össze, esetleg édesítse kókuszcukorral.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű, finom és tápláló!
Egyszerű és finom - fokhagyma helyett gyömbért tettem bele, és enyhén hozzáadtam a narancslevet.
Automatikus fordítás