![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Az újhagymát vágják apróra, a répát karikára, a fokhagymát pedig törjék át. Egy nagyobb serpenyőben melegítsék meg az olajat, tegyék rá a felvágott újhagymát és dinszteljék közepes lángon 5-7 percig.
Tegyék a serpenyőbe a répát is, majd közepes lángon pirítsák kb. 5 percig.
Ezután tegyék a serpenyőbe az áttört fokhagymát, majd pirítsák további 2 percig.
Keverjék hozzá a paradicsompürét és a szeletelt paradicsomkonzervet, majd öntsék rá az alaplevet.
Forralják fel a keveréket, majd szórják bele a vörös lencsét és a kakukkfüvet.
Ezután tegyék takarékra a lángot, és főzzék a levest, amíg a lencse megpuhul (kb. 25 perc). A kész levest ízesítsék sóval, borssal, osszák szét 4 tányérba, és máris tálalhatják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, egyszerű, egészséges, gyorsan elkészül, laktató!
Automatikus fordítás
Biztos gyakrabban fogok főzni ✨
Automatikus fordítás
Jó
Automatikus fordítás