KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hámozza meg a hagymát és a burgonyát, tisztítsa meg a petrezselymet. Vágja fel valamennyi zöldséget – a hagymát és a petrezselymet apróra, a burgonyát kockára, a póréhagymát karikára.

2

Egy fazékban melegítse meg az olajat, tegye rá a hagymát, a petrezselymet és a burgonyát, és közepes lángon pirítsa 5 percig.

3

Tegye hozzá a felvágott póréhagymát és pirítsa újabb 5 percig.

4

Öntse rá a levesalapot, tegye hozzá a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Forralja fel, és kis lángon főzze puhára a burgonyát (15 perc).

5

Vegyen elő még egy fazekat, és főzés után öntse át leves felét. Kézi mixerrel turmixolja össze, majd öntse vissza a leves másik feléhez.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

anna.nas
26. november 2023

Helena Čechová
24. szeptember 2023

Kiváló 🤩

Automatikus fordítás

slaminkova14gmailcom
28. március 2023

Kiváló recept.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit