
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hámozza meg a hagymát és a burgonyát, tisztítsa meg a petrezselymet. Vágja fel valamennyi zöldséget – a hagymát és a petrezselymet apróra, a burgonyát kockára, a póréhagymát karikára.
Egy fazékban melegítse meg az olajat, tegye rá a hagymát, a petrezselymet és a burgonyát, és közepes lángon pirítsa 5 percig.
Tegye hozzá a felvágott póréhagymát és pirítsa újabb 5 percig.
Öntse rá a levesalapot, tegye hozzá a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Forralja fel, és kis lángon főzze puhára a burgonyát (15 perc).
Vegyen elő még egy fazekat, és főzés után öntse át leves felét. Kézi mixerrel turmixolja össze, majd öntse vissza a leves másik feléhez.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló 🤩
Automatikus fordítás
Kiváló recept.
Automatikus fordítás