KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hámozza meg a hagymát és a burgonyát, tisztítsa meg a petrezselymet. Vágja fel valamennyi zöldséget – a hagymát és a petrezselymet apróra, a burgonyát kockára, a póréhagymát karikára.

2

Egy fazékban melegítse meg az olajat, tegye rá a hagymát, a petrezselymet és a burgonyát, és közepes lángon pirítsa 5 percig.

3

Tegye hozzá a felvágott póréhagymát és pirítsa újabb 5 percig.

4

Öntse rá a levesalapot, tegye hozzá a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Forralja fel, és kis lángon főzze puhára a burgonyát (15 perc).

5

Vegyen elő még egy fazekat, és főzés után öntse át leves felét. Kézi mixerrel turmixolja össze, majd öntse vissza a leves másik feléhez.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

slaminkova14gmailcom
28. március 2023

Kiváló recept.

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

erikaaaa
07. március 2023

Menő

Automatikus fordítás cseh nyelvről

hakkacska
06. március 2023

😍

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit