KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hámozza meg a burgonyát, a répát, a hagymát és a fokhagymát, majd vágja apró kockára. A kelkáposztát szelje csíkokra.

2

Egy fazékban közepes lángon melegítse meg az olajat, és pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát. Keverje hozzá a burgonyát, hintse meg liszttel, és rövid ideig pirítsa. Majd öntse hozzá a zöldséglevet.

3

Tegye a levesbe a répát, a gombát, a majorannát, az őrölt köménymagot, a sót és a borsot.

4

Kis lángon főzze 20 percig, amíg megfő a zöldség.

TIPP
A levest díszítse friss majorannával és teljes kiőrlésű kenyérrel tálalja.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Anišipka
09. április 2022

Talán azért sűrítettem kicsit, mert olyan állagom volt, mint a zabkása, de még a sikertelen zabkása is kiváló volt az ízében. Így legközelebb kevesebb sűrítés és már csak lesz ❤️

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Lucie Rajdusová
06. január 2022

Jana Bekešová
10. december 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit