Kelkáposztás burgonyaleves
- 10 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 2 adag
A burgonyaleves már régóta az egyik legnépszerűbb leves. Nem csoda, ki ne szeretné élvezni a különböző zöldségek, gombák és fűszerek ilyen finom kombinációját. Bónuszként ebben a receptben kelkáposztát adtunk a leveshez, ami gyönyörű zöld színt és sok értékes vitamint ad hozzá. Szóval ne várj tovább, és vágj bele az elkészítésébe!
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 654 kcal
- 20,9 g fehérje
- 25,4 g zsír
- 85,2 g szénhidrát
Összetevők
2 adag
Elkészítés
1
Hámozza meg a burgonyát, a répát, a hagymát és a fokhagymát, majd vágja apró kockára. A kelkáposztát szelje csíkokra.
2
Egy fazékban közepes lángon melegítse meg az olajat, és pirítsa meg a hagymát és a fokhagymát. Keverje hozzá a burgonyát, hintse meg liszttel, és rövid ideig pirítsa. Majd öntse hozzá a zöldséglevet.
3
Tegye a levesbe a répát, káposztát, a gombát, a majorannát, az őrölt köménymagot, a sót és a borsot.
4
Kis lángon főzze 20 percig, amíg megfő a zöldség.
TIPP
A levest díszítse friss majorannával és teljes kiőrlésű kenyérrel tálalja.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló
Automatikus fordítás
nagyon jó ez a leves.
Automatikus fordítás
Remek 👌
Automatikus fordítás