Cukkinileves
- 10 perc
- 31 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 237 kcal
- 10 g fehérje
- 17 g zsír
- 11 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Egy fazékban melegítsék meg a tisztított vajat és az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát és az áttört fokhagymát, majd dinszteljék közepes lángon kb. 6 percig.
Tegyék a fazékba a karikára vágott cukkinit, majd párolják további kb. 10 percig.
Ezután öntsék rá a zöldségalaplevet és forralják fel.
Állítsák takarékra a lángot, fedjék le a fazekat, és főzzék puhára a cukkinit (kb. 10-15 perc).
Majd zárják el a gázt, hagyják kihűlni a levest, és botmixerrel turmixolják össze.
A kész levest ízesítsék sóval, borssal, osszák szét 4 tányérba, és durvára morzsolt feta sajttal tálalják.
* A feta sajt görög eredetű, kecsketejből és juhtejből készült friss sajt.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, gyors és egyszerű hozzávalók 🤌
Automatikus fordítás
Híres. Elég volt pontosan követni a receptet.
Automatikus fordítás
Kiváló, a feta sajt és a teteje helyett még egy kis spenótot és parmezánt tettem bele! ☺️☺️😃
Automatikus fordítás