
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

Egy fazékban melegítsék meg a tisztított vajat és az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát és az áttört fokhagymát, majd dinszteljék közepes lángon kb. 6 percig.
Tegyék a fazékba a karikára vágott cukkinit, majd párolják további kb. 10 percig.
Ezután öntsék rá a zöldségalaplevet és forralják fel.
Állítsák takarékra a lángot, fedjék le a fazekat, és főzzék puhára a cukkinit (kb. 10-15 perc).
Majd zárják el a gázt, hagyják kihűlni a levest, és botmixerrel turmixolják össze.
A kész levest ízesítsék sóval, borssal, osszák szét 4 tányérba, és durvára morzsolt feta sajttal tálalják.
* A feta sajt görög eredetű, kecsketejből és juhtejből készült friss sajt.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nem kell sózni és már az elején lehet lisztet tenni, hogy sűrűbbek legyenek, szórjuk meg napraforgómaggal
Automatikus fordítás
Kiváló, gyors és egyszerű hozzávalók 🤌
Automatikus fordítás