![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy fazékban melegítsék meg a tisztított vajat és az olívaolajat, tegyék rá az apróra vágott hagymát és az áttört fokhagymát, majd dinszteljék közepes lángon kb. 6 percig.
Tegyék a fazékba a karikára vágott cukkinit, majd párolják további kb. 10 percig.
Ezután öntsék rá a zöldségalaplevet és forralják fel.
Állítsák takarékra a lángot, fedjék le a fazekat, és főzzék puhára a cukkinit (kb. 10-15 perc).
Majd zárják el a gázt, hagyják kihűlni a levest, és botmixerrel turmixolják össze.
A kész levest ízesítsék sóval, borssal, osszák szét 4 tányérba, és durvára morzsolt feta sajttal tálalják.
* A feta sajt görög eredetű, kecsketejből és juhtejből készült friss sajt.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Híres. Elég volt pontosan követni a receptet.
Automatikus fordítás
Kiváló, a feta sajt és a teteje helyett még egy kis spenótot és parmezánt tettem bele! ☺️☺️😃
Automatikus fordítás
Nagyon finom.