
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hámozzák meg a sárgarépát és vágják kis kockákra. A hagymát és a chilipaprikát vágják apróra.
Egy serpenyőben melegítsék meg az olívaolajat, tegyék rá a hagymát, és dinszteljék közepes lángon 4 percig.
Ezután tegyék rá a répát és a chilipaprikát, majd kis lángon enyhén dinszteljék meg (kb. 1 perc).
Majd öntsék rá az alaplevet, forralják fel, és kis lángon főzzék, amíg a répa megpuhul (kb. 30 perc).
Vegyék le a levest a tűzről, öntsék hozzá a kókusztejet, majd botmixerrel turmixolják össze.
Végül egy szitán paszírozzák a levesbe egy lereszelt zöldcitrom héját, majd sózzák, borsozzák meg. Osszák szét a levest 4 tányérba, és szárazra pirított kenyérszeletekkel tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló, mint a Jeme zdravo minden levese 🙂 és a lime héja adja a tökéletességet 🙂
Automatikus fordítás
a recept finom volt, csak koriander 🫶🏼
Automatikus fordítás