Gyömbéres répakrémleves
- 10 perc
- 37 perc
- Könnyű
- 3 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 183 kcal
- 2 g fehérje
- 12 g zsír
- 14 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Az újhagymákat vágja apróra. Egy fazékban melegítsen fel 1 evőkanál napraforgóolajat, tegye rá a felvágott újhagymát, és dinsztelje 2 percig közepes lángon.
Majd tegye a fazékba a reszelt gyömbért, a szeletelt répát, és az egészet dinsztelje még 10 percig.
Ezután öntse rá a zöldségalaplevet, forralja fel, majd állítsa közepesre a lángot és addig főzze a levest, amíg a répa megpuhul (kb. 25 perc).
Zárja el a gázt, és hagyja kihűlni a levest. Majd botmixerrel turmixolja össze, végül ízesítse sóval, borssal, őrölt chilipaprikával és narancslével.
A kész levest 3 tányérba osztva tálalja, és díszítse 1‑1 evőkanál tejföllel.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Ízletes
Automatikus fordítás
finom, az édes íz chilivel
Automatikus fordítás