
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált kollagén citromos ízesítéssel

Serpenyőben olivaolajon megdinszteljük az újhagymát. Hozzátesszük a répát, és kb. 5 percig pirítjuk.
Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, majd további 2 percig pirítjuk.
Hozzá keverjük a paradicsompürét, a paradicsomot, és ráöntjük az alaplevet.
Felforraljuk a levest, majd beleszórjuk a lencsét és a kakukkfüvet.
Addig főzzük, amíg a lencse megpuhul, ez kb. 25 perc.
Végül sóval, borssal ízesítjük.
Tetszés szerint egy csipet szárított chili paprikát is szórhatunk a levesbe.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A leves finom, de nekem először a sárgarépát kell kb. 5-10 percig főzni, majd utána hozzáadni a szószt, mert 25 perc után a szósz túlfőtt, a sárgarépa pedig kemény lett :)
Automatikus fordítás
kiváló, és nem vagyok nagy rajongója a hüvelyeseknek, ennek a receptnek köszönhetően bekerült a lencse a szokásos étrendembe, ma év eleje óta kb negyedszer főzöm ezt a levest :)
Automatikus fordítás
Finom, pirítós sült sajttal, kiadós vacsora
Automatikus fordítás