
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Serpenyőben olivaolajon megdinszteljük az újhagymát. Hozzátesszük a répát, és kb. 5 percig pirítjuk.
Hozzáadjuk az áttört fokhagymát, majd további 2 percig pirítjuk.
Hozzá keverjük a paradicsompürét, a paradicsomot, és ráöntjük az alaplevet.
Felforraljuk a levest, majd beleszórjuk a lencsét és a kakukkfüvet.
Addig főzzük, amíg a lencse megpuhul, ez kb. 25 perc.
Végül sóval, borssal ízesítjük.
Tetszés szerint egy csipet szárított chili paprikát is szórhatunk a levesbe.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Finom, pirítós sült sajttal, kiadós vacsora
Automatikus fordítás
ő kiváló :D
Automatikus fordítás
Sárgarépa nélkül is nagyon jó!
Automatikus fordítás