KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 341 kcal
  • 20 g fehérje
  • 15 g zsír
  • 30 g szénhidrát

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ

Összetevők

4 adag

Tegye élettelivé a bőrét, legyen újra magabiztos! Fogadjunk a kollagénre

  • Ragyogó bőr
  • Gyönyörű haj
  • Egészséges ízületek
További információ
banner image

Elkészítés

1

Vegyen elő két mélytányért. Az egyikbe szórja bele a tönkölylisztet, a másikban verje fel a tojást a tejjel, egy csipet sóval és borssal.

2

Két szelet kenyéren ossza el a 300 g szeletelt paradicsomot, majd a 250 g mozzarellát és a friss bazsalikomot.

3

Fedje le a két szelet megrakott kenyeret a két üressel.

4

Egy nagyobb serpenyőben melegítsen fel 1 evőkanál olívaolajat. A szendvicseket forgassa meg előbb lisztben, majd a tojásban, majd tegye a serpenyőbe, és közepes lángon süsse másfél percig mindkét oldalukat.

5

Ha megsültek, vágja őket ketté, ossza szét őket 4 tányérra, és még melegen tálalja a bundáskenyereket.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Linda Pavlíková
03. június 2024

A recept nem izgatott, nekem nem ízlett

Automatikus fordítás

Martin Chotětický
25. május 2024

Super Mario
10. január 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit