
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Vegyen elő két mélytányért. Az egyikbe szórja bele a tönkölylisztet, a másikban verje fel a tojást a tejjel, egy csipet sóval és borssal.
Két szelet kenyéren ossza el a 300 g szeletelt paradicsomot, majd a 250 g mozzarellát és a friss bazsalikomot.
Fedje le a két szelet megrakott kenyeret a két üressel.
Egy nagyobb serpenyőben melegítsen fel 1 evőkanál olívaolajat. A szendvicseket forgassa meg előbb lisztben, majd a tojásban, majd tegye a serpenyőbe, és közepes lángon süsse másfél percig mindkét oldalukat.
Ha megsültek, vágja őket ketté, ossza szét őket 4 tányérra, és még melegen tálalja a bundáskenyereket.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
beáztatott kenyér szinte íz nélkül :-( nem is lehetett becsomagolni, beleöntöttem a tojást a serpenyőbe és rátettem a kenyeret. Talán friss paradicsommal jobb lenne
Automatikus fordítás
A recept nem izgatott, nekem nem ízlett
Automatikus fordítás