![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
A tésztát tegye forró, sós vízbe és főzze puhára. A főzési idő a tészta fajtájától függ, általában 12‑15 perc.
Amíg fő a tészta, tisztítsa meg a csirkemellet, vágja kockákra, és hirtelen süsse meg 10 ml (kb. 1 evőkanál) olajon. Közepes lángon pirítsa kb. 5 percig, majd vegye le a lángról.
Készítse el a spenótos pesztót: turmixolja finomra a spenótot, a mogyorót, a maradék napraforgóolajat és a parmezánt, majd ízesítse sóval, borssal.
Ha megfőtt a tészta, szűrje le, keverje hozzá a spenótos pesztót és a megsült csirkét. A keveréket ossza 4 adagra, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Ez finom. Gyorsan elkészíthető.Csak a parmezánt helyettesítettem másik sárga sajttal. Ezek a tésztában lévő csirkedarabok olyanok, mint a meglepetések. gyakrabban fogom csinálni. 👍
Automatikus fordítás
KIVÁLÓ. A látogatás lelkes volt, az étel poros volt. Nem szoktam javítani ezeket a recepteket, és erre nincs is szükség.
Automatikus fordítás