
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

A tésztát tegye forró, sós vízbe és főzze puhára. A főzési idő a tészta fajtájától függ, általában 12‑15 perc.
Amíg fő a tészta, tisztítsa meg a csirkemellet, vágja kockákra, és hirtelen süsse meg 10 ml (kb. 1 evőkanál) olajon. Közepes lángon pirítsa kb. 5 percig, majd vegye le a lángról.
Készítse el a spenótos pesztót: turmixolja finomra a spenótot, a mogyorót, a maradék napraforgóolajat és a parmezánt, majd ízesítse sóval, borssal.
Ha megfőtt a tészta, szűrje le, keverje hozzá a spenótos pesztót és a megsült csirkét. A keveréket ossza 4 adagra, és máris tálalhatja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal