KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A tésztát tegye forró, sós vízbe és főzze puhára. A főzési idő a tészta fajtájától függ, általában 12‑15 perc.

2

Amíg fő a tészta, tisztítsa meg a csirkemellet, vágja kockákra, és hirtelen süsse meg 10 ml (kb. 1 evőkanál) olajon. Közepes lángon pirítsa kb. 5 percig, majd vegye le a lángról.

3

Készítse el a spenótos pesztót: turmixolja finomra a spenótot, a mogyorót, a maradék napraforgóolajat és a parmezánt, majd ízesítse sóval, borssal.

4

Ha megfőtt a tészta, szűrje le, keverje hozzá a spenótos pesztót és a megsült csirkét. A keveréket ossza 4 adagra, és máris tálalhatja.

TIPP
Ha pikánsabb ízt szeretne, keverjen a pesztóba 2 gerezd fokhagymát.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Karolina Skalska
25. október 2023

Ez finom. Gyorsan elkészíthető.Csak a parmezánt helyettesítettem másik sárga sajttal. Ezek a tésztában lévő csirkedarabok olyanok, mint a meglepetések. gyakrabban fogom csinálni. 👍

Automatikus fordítás

Értékelések_1314738
Fabulita
23. augusztus 2023

Mira Sabova
19. július 2023

KIVÁLÓ. A látogatás lelkes volt, az étel poros volt. Nem szoktam javítani ezeket a recepteket, és erre nincs is szükség.

Automatikus fordítás

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit