![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Tisztítsa meg a gombát, vágja apróra a rozmaringot. A mogyoróhagymát hámozza meg, vágja ketté, és szeletelje fel.
Egy nagy és mély serpenyőben melegítsen fel 1 evőkanál olívaolajat, és enyhén dinsztelje meg rajta a mogyoróhagymát (elég 2 perc).
Tegye rá a megtisztított gombát, a rozmaringot, a sót és a borsot. Fedje le, és kis lángon főzze puhára kb. 10 perc alatt. Majd üsse bele a serpenyőbe a 3 tojást, fedje le (legjobb egy üvegfedővel), majd vegye lejjebb a hőt, és hagyja megsülni a tojást.
Ha szeretné, hogy a sárgája teljesen átsüljön, süsse 10‑12 percig, ha folyékonyra szeretné, elég kb. 7 perc. Üvegfedő alatt könnyebb figyelni az ételt.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Egyszerű, gyors és jó 👌
Automatikus fordítás
.
Automatikus fordítás