KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 126 kcal
  • 7 g fehérje
  • 5 g zsír
  • 11 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

8 adag

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 180 °C-ra.

2

Egy nagyobb fazekat töltsön meg félig vízzel, és tegye fel főni. Amíg a víz felforr, hámozza meg a burgonyát és vágja kockára. Ha felforrt a víz, tegye bele a kockára vágott burgonyát, és főzze puhára, kb. 15 percig. Majd öntse le a vizet a burgonyáról, nyomja szét villával a burgonyát és hagyja kihűlni.

3

A lazacfilét helyezze a sütőpapírral bélelt sütőlapra, és tegye 170–180 °C-ra előmelegített sütőbe, kb. 7 percre.

4

Miután kivette a sütőből a lazacfilét, villával szedje darabokra, és tegye egy nagyobb tálba, amiben majd a tésztát fogja elkészíteni.

5

A lazachoz keverje hozzá a kihűlt, összenyomott burgonyát, a tojássárgáját, a mustárt, a zabpelyhet, a sót és a borsot. A keveréket kézzel gyúrja össze, és tenyerével formázzon kis lepényeket, majd tegye a sütőpapírral kibélelt sütőlapra. A lepényt előmelegített sütőben 20–25 percig süsse 170–180 °C-on.

TIPP
A lepényt könnyű salátával és nagyszemcséjű mustáros, mézes, citromleves öntettel tálaljuk.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Marián Korcz
27. november 2023

szép változás a lazacfeldolgozásban

Automatikus fordítás

Aloisie Hanyšová
15. május 2023

Nagyon finom recept, fiamnak és férjemnek nagyon ízlett. Gyerekeknek ideális fűszerarány, felnőttnek nem félnék még sózni, borsozni. Pollinkával tálaltuk, ami mellé medvehagymából, olívaolajból, citromból, sóval, borssal készült pesto öntet járt, a lazacpogácsákkal pedig görög joghurtot fogyasztottunk.

Automatikus fordítás

Értékelések_1153827
Ewa Kowalska
16. április 2023

finom ételnek tűnik

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit