Avokádós saláta
- 15 perc
- 40 perc
- Könnyű
- 4 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 494 kcal
- 7 g fehérje
- 45 g zsír
- 17 g szénhidrát
Összetevők
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 190 °C-ra.
A paprikát, a gombát, a padlizsánt és a cukkinit mossák meg, majd vágják kisebb kockákra.
Az egészet keverjék össze az olívaolajjal, az oregánóval, a sóval és a borssal. A sütőlapot fedjék le sütőpapírral.
A felszeletelt zöldséget és a gombát terítsék szét a sütőlapon, majd az előmelegített sütőben süssék 180-190 °C-on kb. 40 percig.
A sütés ideje alatt készítsék el az avokádódresszinget: turmixolják össze a két avokádó húsát, a citromlevet, az olívaolajat és a gerezd foghagymát.
4 tányérra osszák szét a római saláta leveleit, a sült zöldséget, adják hozzá az avokádódresszinget, és szezámmaggal meghintve tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
ez kiváló. Rendszeresen fogom csinálni ❤️
Automatikus fordítás