![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy fazékba töltsön vizet, forralja fel és sózza meg.
A forró vízbe tegye bele a tésztát, és közepes lángon főzze 15 percig, hogy “al dente”, azaz roppanós legyen. Majd szűrje le, öblítse le hideg vízzel, és hagyja lecsöpögni.
Tisztítsa meg a csirkemellet és vágja apró kockára.
Serpenyőben melegítse meg az olajat, és közepes lángon süsse a csirkemelleket aranybarnára. Majd sózza meg.
A joghurtot keverje össze az almaecettel, a szárított bazsalikommal, a csipet sóval és a borssal.
A paprikát vágja kockára, a paradicsomokat vágja félbe. Mindkettőt keverje össze a tésztával, a spenóttal, a csirkehússal és a dresszinggel. Ízlés szerint sózza borsozza meg.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
nagyszerű a nyár folyamán
Automatikus fordítás
👍
Automatikus fordítás
szuper, köszönöm az inspirációt, nagyon jó.
Automatikus fordítás