Tésztasaláta csirkehússal
- 20 perc
- 25 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 679 kcal
- 50 g fehérje
- 28 g zsír
- 60,6 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Egy fazékba töltsön vizet, forralja fel és sózza meg.
A forró vízbe tegye bele a tésztát, és közepes lángon főzze 15 percig, hogy “al dente”, azaz roppanós legyen. Majd szűrje le, öblítse le hideg vízzel, és hagyja lecsöpögni.
Tisztítsa meg a csirkemellet és vágja apró kockára.
Serpenyőben melegítse meg az olajat, és közepes lángon süsse a csirkemelleket aranybarnára. Majd sózza meg.
A joghurtot keverje össze az almaecettel, a szárított bazsalikommal, a csipet sóval és a borssal.
A paprikát vágja kockára, a paradicsomokat vágja félbe. Mindkettőt keverje össze a tésztával, a spenóttal, a csirkehússal és a dresszinggel. Ízlés szerint sózza borsozza meg.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Nagyon jó 😋 Nekem az almaecet hiányzott, így kicsit savanykás volt, de egyébként remek! Legközelebb kicsit visszafogom magam 😬 Friss bazsalikomot tettem bele
Automatikus fordítás
nagyszerű a nyár folyamán
Automatikus fordítás
👍
Automatikus fordítás