Saláta cikóriával, körtével és kecskesajttal
- 10 perc
- 4 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 239 kcal
- 5 g fehérje
- 13 g zsír
- 23 g szénhidrát
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hámozza meg a körtét, vágja hasábokra és egy serpenyőben kb. 2 percig gyömbérrel és szerecsendióval pirítsa meg. Vegyen ki mindent a serpenyőből és tegye félre.
Hagyja a serpenyőt a kályhán, felezze el a cikóriát és mindkét felén enyhén pirítsa meg. Sózza meg a cikóriát és vegye ki a serpenyőből.
Készítse elő a salátaöntetet azáltal, hogy összekeveri a mézet, citromhéjat, citromlevet és olivaolajat.
Az előre megfőzött céklát vágja tetszőleges méretre. Tegye mindkét fél cikóriát a felszolgáló tányérral, oszlassa el körülötte a körtét és a céklát és az egészet szórja meg kecskesajttal.
Minden porcióra tálalás előtt öntse rá a kész salátaszószt.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Jó kombináció saláták keverékével.
Automatikus fordítás
Nagyon jó az öltözködés!
Automatikus fordítás