KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 289 kcal
  • 19 g fehérje
  • 6 g zsír
  • 34 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először készítse el a lencsét. Öblítse le folyóvizzel, és tegye közepes fazékba. Öntsön rá kb. 1 l vizet, és közepes lángon forralja fel. Főzze 19–20 percig, hogy a lencse megpuhuljon.

2

Ha megfőtt a lencse, szűrje le és hűtse ki hideg folyóvízzel, majd tegye egy nagyobb tálba.

3

A főtt lencséhez tegye az apró kockára vágott uborkát, hámozott és apró kockára vágott répát, apróra vágott lilahagymát, apróra vágott sima levelű petrezselymet, 2 evőkanál fehér borecetet, egy lime levét és héját, sót, borsot, majd az egészet keverje össze.

4

A kész sajátát tányérokba szétosztva tálalja, egy kis balkáni sajttal díszítve.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

MaličkáMali
08. május 2024

Ez kiváló❤️

Automatikus fordítás

Értékelések_1496997
inka50
07. november 2023

VěrkaK
14. április 2022

Nagyon jó. Nem bánnám, ha több zöldséget adok hozzá.

Automatikus fordítás

Értékelések_1290421
banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit