
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Először készítse el a lencsét. Öblítse le folyóvizzel, és tegye közepes fazékba. Öntsön rá kb. 1 l vizet, és közepes lángon forralja fel. Főzze 19–20 percig, hogy a lencse megpuhuljon.
Ha megfőtt a lencse, szűrje le és hűtse ki hideg folyóvízzel, majd tegye egy nagyobb tálba.
A főtt lencséhez tegye az apró kockára vágott uborkát, hámozott és apró kockára vágott répát, apróra vágott lilahagymát, apróra vágott sima levelű petrezselymet, 2 evőkanál fehér borecetet, egy lime levét és héját, sót, borsot, majd az egészet keverje össze.
A kész sajátát tányérokba szétosztva tálalja, egy kis balkáni sajttal díszítve.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Ez kiváló❤️
Automatikus fordítás