KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Az uborkát mossa meg, reszelje durvára vagy vágja kisebb kockákra. A fokhagymát törje át, a kaprot vágja finomra.

2

Egy tálban keverje össze az uborkát, a joghurtot, a fokhagymát, a citromlevet és a kaprot.

3

Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

4

A kész salátát tegye a hűtőbe és hűtse legalább egy órán át, azután tálalja. Az uborkasalátát legfeljebb 3 napig tárolja hűtőben.

TIPP
A salátát tálalhatják köretként is, teljes kiőrlésű péksüteménnyel ideális könnyű ebéd.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

PetkaS
26. július 2022

Kiváló, frissítő

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Adelui
10. március 2022

tökéletes

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Pavla Peléšková
11. július 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit