KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Öntse le a bulgurt forró vízzel, sózza meg egy kiskanálnyi sóval, majd főzze kislángon 10 percig. Ezután fedő alatt hagyja újabb 5 percig főni, majd villával lazítsa fel és hagyja kihűlni.

2

Vágja a padlizsánt kockákra.

3

Melegítse meg az olivaolajat, tegye rá a kockára vágott padlizsánt, majd közepes lángon pirítsa meg. Ezután tegye a bulgurhoz a padlizsánt.

4

A szárított paradicsomot és a cherry paradicsomot vágja kis kockákra, a petrezselymet vágja apróra. Mindezt a rukkolával együtt keverje a főtt bulgurhoz.

5

A salátát ízlés szerint sózza, borsozza meg, esetleg csöpögtessen rá olivaolajat.

6

Melegen tálalja, vagy tegye hűlni a hűtőbe, és így hidegen tálalja.

TIPP
A salátát néhány szem fekete olajbogyóval és petrezselyemlevéllel díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

manavesela@gmail.com
01. szeptember 2022

Szuper, ajánlom

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Agnieszka Janiszewska
26. augusztus 2022

Füstölt lazacot tettem bele, és nagyon jó. Padlizsán helyett cukkinit használtam.

Automatikus fordítás lengyel nyelvről

vaclav.hruby@icloud.com
21. július 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit