![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Öntse le a bulgurt forró vízzel, sózza meg egy kiskanálnyi sóval, majd főzze kislángon 10 percig. Ezután fedő alatt hagyja újabb 5 percig főni, majd villával lazítsa fel és hagyja kihűlni.
Vágja a padlizsánt kockákra.
Melegítse meg az olivaolajat, tegye rá a kockára vágott padlizsánt, majd közepes lángon pirítsa meg. Ezután tegye a bulgurhoz a padlizsánt.
A szárított paradicsomot és a koktélparadicsomot vágja kis kockákra, a petrezselymet vágja apróra. Mindezt a rukkolával együtt keverje a főtt bulgurhoz.
A salátát ízlés szerint sózza, borsozza meg, esetleg csöpögtessen rá olivaolajat.
Melegen tálalja, vagy tegye hűlni a hűtőbe, és így hidegen tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Kiváló saláta. Adtam hozzá egy gerezd fokhagymát is, végül beleszórtam egy kis Grana Padanót Nagy jóság
Automatikus fordítás
Ízlett, kicsit változtattam a hozzávalókon, mert nem volt minden a recept szerint, de így is jó 👍
Automatikus fordítás