KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Öntse le a bulgurt forró vízzel, sózza meg egy kiskanálnyi sóval, majd főzze kislángon 10 percig. Ezután fedő alatt hagyja újabb 5 percig főni, majd villával lazítsa fel és hagyja kihűlni.

2

Vágja a padlizsánt kockákra.

3

Melegítse meg az olivaolajat, tegye rá a kockára vágott padlizsánt, majd közepes lángon pirítsa meg. Ezután tegye a bulgurhoz a padlizsánt.

4

A szárított paradicsomot és a koktélparadicsomot vágja kis kockákra, a petrezselymet vágja apróra. Mindezt a rukkolával együtt keverje a főtt bulgurhoz.

5

A salátát ízlés szerint sózza, borsozza meg, esetleg csöpögtessen rá olivaolajat.

6

Melegen tálalja, vagy tegye hűlni a hűtőbe, és így hidegen tálalja.

TIPP
A salátát néhány szem fekete olajbogyóval és petrezselyemlevéllel díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Šéňa
10. november 2023

Kiváló saláta. Adtam hozzá egy gerezd fokhagymát is, végül beleszórtam egy kis Grana Padanót Nagy jóság

Automatikus fordítás

Iveta Drabiščáková
08. július 2023

Ízlett, kicsit változtattam a hozzávalókon, mert nem volt minden a recept szerint, de így is jó 👍

Automatikus fordítás

Magdalena Šámalová
05. június 2023

Kecskesajtot és zöld olívabogyót tettem bele és finom volt

Automatikus fordítás

Értékelések_1204823
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit