KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Öntse le a bulgurt forró vízzel, sózza meg egy kiskanálnyi sóval, majd főzze kislángon 10 percig. Ezután fedő alatt hagyja újabb 5 percig főni, majd villával lazítsa fel és hagyja kihűlni.

2

Vágja a padlizsánt kockákra.

3

Melegítse meg az olivaolajat, tegye rá a kockára vágott padlizsánt, majd közepes lángon pirítsa meg. Ezután tegye a bulgurhoz a padlizsánt.

4

A szárított paradicsomot és a koktélparadicsomot vágja kis kockákra, a petrezselymet vágja apróra. Mindezt a rukkolával együtt keverje a főtt bulgurhoz.

5

A salátát ízlés szerint sózza, borsozza meg, esetleg csöpögtessen rá olivaolajat.

6

Melegen tálalja, vagy tegye hűlni a hűtőbe, és így hidegen tálalja.

TIPP
A salátát néhány szem fekete olajbogyóval és petrezselyemlevéllel díszítheti.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Adéla Ambrozková
10. május 2023

Denanoc
02. május 2023

Valóban nagyon jó vacsora. A padlizsán mindent szépen összehordott, így egyáltalán nem volt száraz az étel. Jómagam tettem a serpenyőben a padlizsánhoz pirospaprikát :)

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Monika Gajdošová
01. november 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit