KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 115 kcal
  • 3 g fehérje
  • 3 g zsír
  • 18 g szénhidrát

Hidratálás és fiatalítás minden korttyal! Fogadjunk a kollagénre

  • A ráncok ellen
  • Segít a cellulitiszen
  • Remek íz, semmi halszag
További információ

Összetevők

6 adag

Természetesen társul az egészséghez és a kényelemhez – Reishi

  • Támogassa immunrendszerét
  • Óvja a szívét
  • Csökkentse a stresszt
További információ
banner image

Elkészítés

1

Először reszelje durvára a cukkinit*, sózza meg, és egy szűrőn hagyja egy tálba csöpögni. Addig vágja a hagymát vékony szeletekre.

2

Takarék lángon melegítse meg a serpenyőt, öntse bele az olajat és karamellizálja meg rajta a hagymát 3 evőkanál cukorral (5–8 perc).

3

Nyomja ki a cukkiniből a feleslegel levet, és tegye bele a köményt és a hagymát. A lángot állítsa közepesre, és dinsztelje meg a cukkinit (kb. 3 perc).

4

Közben keverje össze a keményítőt 100 ml vízzel és 3 evőkanál ecettel. Öntse bele a fazékba, és a keveréket főzze még 2–3 percig, majd ízesítse sóval, esetleg a maradék ecettel és cukorral.

5

* Ha nagy a cukkini és már nagyok a magjai, reszelés előtt magozza ki.

Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Anetkowo
01. február 2023

Tolvajok és csalók!!!! Nem küldték el a könyveket és nem adták vissza a pénzt!!!!!!

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit