![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 200 °C-ra.
Az olivabogyót és a szárított paradicsomot vágja apróra, és egy nagyobb tálban keverje össze valamennyi hozzávalót.
A keverékből gyúrjon tésztát és ossza 8 egyforma részre.
Lisztezze be a gyúródeszkát, és az előkészített tésztadarabokból nyújtson kb. 1 cm magas lepényeket.
A sütőlapot fedje le sütőpapírral, és helyezze el rajta a lepényeket. Majd az egészet tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse kb. 15 percig 190–200 °C-on.
*A hajdinalisztnek magas a kálium-, kalcium-, vas- és cinktartalma. Alkalmas a szervezet méregtelenítésére, jótékonyan hat a gyomorfekélyre.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
finomak és rendszeresen készítem
Automatikus fordítás
Valóban isteni recept, most szupermenő kombinációval készítettem el. 😉
Automatikus fordítás