KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 200 °C-ra.

2

Az olivabogyót és a szárított paradicsomot vágja apróra, és egy nagyobb tálban keverje össze valamennyi hozzávalót.

3

A keverékből gyúrjon tésztát és ossza 8 egyforma részre.

4

Lisztezze be a gyúródeszkát, és az előkészített tésztadarabokból nyújtson kb. 1 cm magas lepényeket.

5

A sütőlapot fedje le sütőpapírral, és helyezze el rajta a lepényeket. Majd az egészet tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse kb. 15 percig 190–200 °C-on.

6

*A hajdinalisztnek magas a kálium-, kalcium-, vas- és cinktartalma. Alkalmas a szervezet méregtelenítésére, jótékonyan hat a gyomorfekélyre.

TIPP
A kész lepényeket tálalja például hummusszal, amelyet szintén megtalál a weboldalunkon.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Katarína Machová
29. március 2022

Valóban isteni recept, most szupermenő kombinációval készítettem el. 😉

Automatikus fordítás cseh nyelvről

9hxv5hz2p9@privaterelay.appleid.com
18. január 2022

VeronikaPod
23. szeptember 2021

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit