KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítse a sütőt 200 °C-ra.

2

Az olivabogyót és a szárított paradicsomot vágja apróra, és egy nagyobb tálban keverje össze valamennyi hozzávalót.

3

A keverékből gyúrjon tésztát és ossza 8 egyforma részre.

4

Lisztezze be a gyúródeszkát, és az előkészített tésztadarabokból nyújtson kb. 1 cm magas lepényeket.

5

A sütőlapot fedje le sütőpapírral, és helyezze el rajta a lepényeket. Majd az egészet tegye be az előmelegített sütőbe, és süsse kb. 15 percig 190–200 °C-on.

6

*A hajdinalisztnek magas a kálium-, kalcium-, vas- és cinktartalma. Alkalmas a szervezet méregtelenítésére, jótékonyan hat a gyomorfekélyre.

TIPP
A kész lepényeket tálalja például hummusszal, amelyet szintén megtalál a weboldalunkon.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Kat78
28. január 2023

finomak és rendszeresen készítem

Automatikus fordítás szlovák nyelvről

Katarína Machová
29. március 2022

Valóban isteni recept, most szupermenő kombinációval készítettem el. 😉

Automatikus fordítás cseh nyelvről

9hxv5hz2p9@privaterelay.appleid.com
18. január 2022

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit