KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 178 kcal
  • 5 g fehérje
  • 8 g zsír
  • 20 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

2 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

Folyóvíznél mossák meg a spenótot, szárítsák meg, majd tegyék egy tálba.

2

A sárgarépát hámozzák meg, hámozókéssel vágjanak hosszabb szeleteket, majd tegyék a spenóthoz a szeletekre vágott retekkel és a céklával együtt.

3

A napraforgómagot serpenyőben kb. 3 percig szárazon pirítsák, majd tegyék félre.

4

Készítsék elő az öntetet: keverjék össze a mézet, a szójaszószt és az olívaolajat, majd öntsék a salátára.

5

A kész salátát osszák szét 2 tányérba, majd ízlés szerint megborsozva tálalják.

TIPP
A salátához hozzátehetnek 2 keménytojást, és megszórhatják pirított napraforgómaggal.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Ririka
12. július 2023

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit