KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 113 kcal
  • 6,1 g fehérje
  • 5,5 g zsír
  • 9,9 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

1 adag

Hatékony és biztonságos étrend-kiegészítő a 100%-os napi tápanyag felszívódáshoz

  • Segíti a regenerálódást
  • Migrénoldó
  • Több mint ezer hozzászólás
További információ
banner image

Elkészítés

1

Keverje össze a joghurtot a kendermaggal, a fokhagymaporral, sóval és borssal.

2

Hámozza meg az uborkát, reszelje vékony szeletekre, majd öntse le róla a felesleges folyadékot.

3

A reszelt uborkát keverje össze az előkészített dresszinggel.

4

Hűtse le a salátát, úgy tálalja.

TIPP
A salátát önmagában is tálalhatja, de köretként is, húshoz, például egy nyári grillezéshez.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Já zkrádka JÁ
01. szeptember 2023

kiváló, nagyon ajánlom 😍

Automatikus fordítás

v26x4xkprbprivaterelayappleidcom
17. július 2023

🙏🏻

Automatikus fordítás

Agnesa Žitňanová
11. május 2023

Kiváló!! Pontosan így csinálom én is gyakran 😋

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit