KeresésKeresésoznámeníBejelentésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Keverje össze a joghurtot a kendermaggal, a fokhagymaporral, sóval és borssal.

2

Hámozza meg az uborkát, reszelje vékony szeletekre, majd öntse le róla a felesleges folyadékot.

3

A reszelt uborkát keverje össze az előkészített dresszinggel.

4

Hűtse le a salátát, úgy tálalja.

TIPP
A salátát önmagában is tálalhatja, de köretként is, húshoz, például egy nyári grillezéshez.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Tessssss
26. október 2022

finomat és jót ettem

Automatikus fordítás cseh nyelvről

Bibiana Limbvani
26. május 2022

Tomáš Sedlák
01. december 2020

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit