![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Hevítse a sütőt 175°C-ra.
Szórja a lisztet, a sütőport és a szódabikarbónát egy nagyobb tálba.
Tegye hozzá a szárított gyömbért.
Válassza szét a tojás fehérjét és sárgáját, majd a sárgáját keverje ki a citromlével, a kókuszolajjal, a mézzel és a tejjel.
A fehérjét egy csipet sóval verje fel kemény habbá, majd fokozatosan adja hozzá a sárgájához.
Keverje bele óvatosan a lisztes keveréket.
Öntse a tésztát sütőpapírral kibélelt őzgerinc formába.
Süsse előmelegített sütőben 165–175 °C-on 40 percig.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal