![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy tálban keverje ki a kókuszolajat, mandulatejet, juharszirupot, citromhéjat, tojást és a vanília kivonatot. Kézi habverővel legalább 2 percig alaposan verje fel, hogy megnőjön a térfogata.
Egy másik tálba tegye bele a tönkölylisztet, a sütőport és a szódabikarbónát. A két tál tartalmát keverje össze, és keverje finom tésztává.
Melegítse a sütőt 190 °C-ra.
Készítsen elő Madeleine formákat. Mindegyiket kenje ki kókuszolajjal, és szórja meg teljes kiőrlésű liszttel. Az előkészített tésztát töltse csőrös edénybe, és öntse a formák szélesebb részétől a keskenyebb felé.
Ha minden formát megtöltött tésztával, egyik kezével gyengéden ütögesse meg a formák fenekét, a másikkal tartsa a formát, hogy az esetleges buborékok kipukkanjanak. Tegye a sütőformát az előmelegített sütőbe, és süsse 10 percig 190 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Megkérdezhetem, meddig bírják a katicabogarak? :)
Automatikus fordítás