![Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-jol-gazdalkodunk-small_wRr6JvW.jpg.276x276_q85_crop.jpg)
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk
![Jókat eszünk 30 percen belül](https://jz.img0.cz/media/product/img/jokat-eszunk-es-izlik-nekunk-f879c6fd-small_lYdLhLM.png.276x276_q85_crop.png)
Egy tálban keverje össze a tönkölylisztet, a zabpehelylisztet, a karobot és a sütőport.
Egy másik tálban keverje össze a olvasztott vajat, a tojást, a mézet és a mandula vagy vanília kivonatot.
Keverje össze a két tál tartalmát, majd gyúrjon belőle tésztát.
A tésztát csomagolja háztartási fóliába, majd tegye 1 órára a hűtőbe.
Azután vegye ki a hűtőből a lehűlt tésztát, majd hevítse a sütőt 170 °C-ra.
A tésztából formáljon kb. 0,5 cm magas pogácsákat, és tegye sütőpapírral kibélelt sütőlapra. A tészta mennyisége kb. 25 db, átlag 3–4 cm-es átmérőjű pogácsához elég.
Tegye a sütőlapot a sütőbe, majd süsse 10–15 percig 160–170 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
1,5 éves fiam imádja őket!
Automatikus fordítás