KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 333 kcal
  • 10 g fehérje
  • 25 g zsír
  • 17 g szénhidrát

Sosem volt a szépségnek jobb íze! Fogadjunk a kollagénre

  • Fiatal bőr
  • Gyönyörű haj
  • Erős körmök
További információ

Összetevők

4 adag

Bánjon el a fáradtsággal és a kimerültséggel! Próbálja a magnéziumot

  • Egész napra ellát energiával
  • Ellazít
  • Erősíti az izmokat és a csontokat
További információ
banner image

Elkészítés

1

Egy fazékban forraljanak sós vizet, tegyék bele a brokkolirózsákat, és kb. 1 percig gőzöljék a forró vízben. Majd tegyék a brokkolit egy nagyobb tálba.

2

Mossák meg az almát, vágják vékony szeletekre, a mogyoróhagymát vágják félkörökre, majd mindezt tegyék a brokkolis tálba.

3

A dresszinghez valamennyi hozzávalót tegyék a mixerbe és turmixolják addig, amíg homogén állagú lesz.

4

A kész salátára öntsék rá a dresszinget, hintsenek rá szeletelt mandulát, majd 4 tányérba szétosztva tálalják. Ízesíthetik sóval, borssal.

5

*Használjanak házi mogyoróvajat. Receptjét megtalálják itt, a könyvben vagy a weboldalunkon.

TIPP
A salátát keménytojással vagy csirkehúsdarabkákkal is tálalhatják.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Brygida Zdrzalek
01. december 2024

Értékelések_1419010
Lenka Ohnemichlová
12. február 2023

Szuper gyors és nagyon jó! :)

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit