
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Először készítse el a zöldségeket. A répát mossa, hámozza meg és vágja vékony csíkokra. A fehér káposztát mossa meg és vágja ugyanilyen méretű csíkokra. A chili paprikát mossa meg, vágja félbe és vegye ki a magházát, a koriandert mossa meg, és a chili paprikával együtt vágja apróra.
Egy nagyobb tálban keverje össze a főtt, leszűrt zellert, a görög jogurtot, 1 lime héját és levét, 2 evőkanál fehér borecetet, 1 evőkanál nádcukrot, az apróra vágott koriandert és chili paprikát. Majd adja hozzá a csíkokra vágott répát és fehér káposztát. Ízlés szerint sózza meg, és újra keverje össze.
A salátás tálat tálalás előtt legalább 1 órán át hagyja hűlni.
A kész ázsiai coleslaw salátát 4 tálkába szétosztva tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal