
Jókat eszünk - és jól gazdálkodunk

Hidrolizált halkollagén citromos ízesítéssel

Forrázza le a hántolt kölest forró vízzel, majd öblítse át. Így eltávolítja az esetleges kesernyés ízt.
Majd tegye a kölest fazékba, és öntsön rá vizet. A víz kb. 2,5 cm-re érjen a köles fölött. Sózza meg ½ kiskanál sóval, majd takaréklángon főzze 10–15 percig, amíg a köles megpuhul. Majd fedje le, és 5 percig hagyja állni.
Öblítse le a lencsét, tegye egy másik fazékba, és annyi vizet töltsön rá, hogy kb.1 cm-re érjen a víz a lencse fölött. Sózza meg, forralja fel, és takaréklángon főzze 10 percig, hogy a lencse megpuhuljon. A fölösleges vizet öntse le róla.
Vágja a paprikát kis kockákra, a salátát tépje kis darabokra. A koriandert vágja apróra. Mindezt keverje össze a főtt kölessel, a lencsével, korianderrel, ecettel és olivaolajjal. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.
Az öntethez szükséges valamennyi hozzávalót keverje össze, és a salátával együtt tálalja.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
kiváló :)
Automatikus fordítás