KeresésKeresésoznámeníÉrtesítésekSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Rólunk Lépjen kapcsolatba velünk

Tápértékadatok 1 adagra / darabra

  • 461 kcal
  • 3,7 g fehérje
  • 49 g zsír
  • 1,3 g szénhidrát

Pecsétviaszgomba - revitalizál, relaxál, egyensúlyt ad

  • Elég a fáradtságból
  • Egészséges máj
  • Hagyományos kínai gyógyászat
További információ

Összetevők

4 adag

A magnézium-biszglicinát kitűnik hatékony felszívódásával és biohozzáférhetőségével

  • Elsőosztályú piaci termék
  • Elbánik a fáradtsággal
  • Görcsoldó
További információ
banner image

Elkészítés

1

A tojást és a mustárt tegye magas edénybe, majd botmixerrel keverje habosra. A botmixert lassan emelje fel az edény aljáról.

2

A keverékhez lassan keverje hozzá a citromlevet, a sót és a borsot.

3

Állandó keverés mellett kiskanállal adagolja hozzá az olajat. Ha a keverék sűrűsödni kezd, az olajat vékony sugárban kezdje adagolni. Ízlés szerint sózza, borsozza meg.

4

Hűtőben legfeljebb 4-5 napig tárolja.

TIPP
Ahhoz, hogy a majonéz ne essen össze, a hozzávalókat szobahőmérsékleten adagolja.
Recept szerzője
A Jókat eszünk csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Monika Hřibová
04. március 2023

Csak a megadott mennyiségű olaj 1/5-ét teszem bele, és nagyon jó.

Automatikus fordítás

Martina Oduro
16. december 2022

Nem tudom mi romlott el, de iszonyatosan keserű😕 A receptben nagyon érződik az olívaolaj illata, negatív értelemben. Én alapkivitelben használom, de itt egyszerűen nem ugyanaz... talán jobb lenne egy másik növényi olajjal (aroma nélkül).

Automatikus fordítás

Adelui
12. szeptember 2022

nagy

Automatikus fordítás

banner image
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára

Feliratkozás a receptekre

Ne maradjon le a legújabb receptekről! Hetente kétszer elküldjük Önnek a recepteket e-mailben. Ha pedig nem tetszenek, bármikor leiratkozhat.

Hozzon létre egy receptkönyvet

  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit