Magos kréker
- 15 perc
- 20 perc
- Könnyű
- 35 darab
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Hevítsék a sütőt 180 °C-ra.
Egy tálban keverjék össze az összes magot, a zabpelyhet, a tönkölylisztet, a sütőport, a csipet sót és a borsot.
Tegyék hozzá a kókuszolajat, a mézet, 3-4 evőkanál vizet, majd kézzel jól gyúrják össze. Ha a tészta morzsolódik, adjanak hozzá még egy evőkanál vizet, ha nagyon lágy, adjanak hozzá egy kis lisztet.
A tésztát két ív sütőpapír között nyújtsák ki a sütőlapon.
Majd vegyék le a felső sütőpapírt és vágják a tésztát keskeny lapocskákra. A lapokat tegyék egymástól távolabb, hogy sütéskor ne tapadjanak össze.
Tegyék a sütőlapot az előmelegített sütőbe, és süssék 15-20 percig 170-180 °C-on.
A kész magos krékert hagyják kissé kihűlni, azután tálalják.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Tudom, hogy nagyszerű
Automatikus fordítás