Spenótos saláta
- 15 perc
- 3 perc
- Könnyű
- 2 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 178 kcal
- 5 g fehérje
- 8 g zsír
- 20 g szénhidrát
Összetevők
2 adag
Elkészítés
1
Folyóvíznél mossák meg a spenótot, szárítsák meg, majd tegyék egy tálba.
2
A sárgarépát hámozzák meg, hámozókéssel vágjanak hosszabb szeleteket, majd tegyék a spenóthoz a szeletekre vágott retekkel és a céklával együtt.
3
A napraforgómagot serpenyőben kb. 3 percig szárazon pirítsák, majd tegyék félre.
4
Készítsék elő az öntetet: keverjék össze a mézet, a szójaszószt és az olívaolajat, majd öntsék a salátára.
5
A kész salátát osszák szét 2 tányérba, majd ízlés szerint megborsozva tálalják.
TIPP
A salátához hozzátehetnek 2 keménytojást, és megszórhatják pirított napraforgómaggal.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal