Gluténmentes kakaós Madeleine
- 15 perc
- 10 perc
- Könnyű
- 12 darab
Összetevők
Címkék
Elkészítés
Egy tálban keverje össze a tojást, mézet, vanília kivonatot, kókuszolajat és a tejet, és minimum 2 percig alaposan keverje, hogy legalább egy kicsit növekedjen a térfogata.
Egy másik tálba tegye bele a lisztet, kakaót, szódabikarbónát és a sütőport. A két tál tartalmát öntse össze, és még egyszer alaposan keverje meg. Kissé híg tészta keletkezik.
Melegítse a sütőt 190 °C-ra.
Készítsen elő Madeleine formákat. Mindegyiket kenje ki kókuszolajjal és szórja meg teljes kiőrlésű liszttel. Az előkészített tésztát töltse csőrös edénybe, és öntse a formák szélesebb részétől a keskenyebb felé.
Ha minden formát megtöltött tésztával, egyik kezével gyengéden ütögesse meg a formák fenekét, a másik kezével tartsa, hogy az esetleges buborékok kipukkanjanak. Tegye a sütőformát az előmelegített sütőbe, és süsse 10 percig 190 °C-on.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
.
Automatikus fordítás