Vörösáfonyás süti
- 260 perc
- 50 perc
- Nehéz
- 10 adag
Tápértékadatok 1 adagra / darabra
- 383 kcal
- 9 g fehérje
- 26 g zsír
- 26 g szénhidrát
Összetevők
- 80 g kókuszolaj folyékony állapotban
- 40 g félzsíros túró
- 3 evőkanál mandulatej
- 160 g finom zabpehely
- 50 g teljes kiőrlésű liszt (a munkafelület belisztezéséhez)
Címkék
Elkészítés
A tésztához szükséges valamennyi hozzávalót keverje össze.
Csomagolja háztartási fóliába, és 2 órára tegye a hűtőbe.
Melegítse a sütőt 190 °C-ra.
A kihűlt tésztát belisztezett deszkán nyújtsa ki, majd tegye sütőpapírral kibélelt sütőformába.
Keverje össze a töltelékhez szükséges valamennyi hozzávalót.
A tölteléket kenje szét egyenletesen a tésztán.
Majd tegye az előmelegített sütőbe, és süsse 190 °C-on 45-50 percig.
A süteményt hagyja kihűlni, és tálalás előtt legalább 2 órára tegye a hűtőbe hűlni.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
Azt is szeretném megkérni, hogy pontosítsa, mely összetevők a testhez valók, és melyek a töltelékhez
Automatikus fordítás