
Teljes készlet Jókat eszünk

Hevítse a sütőt 185 °C-ra.
Keverje össze a zabpelyhet, a kókuszolajat, a sót és egy kiskanál steviát (vagy 2 evőkanál mézet), majd öntsön hozzá 4 evőkanál hideg vizet.
Keverje össze, majd az így létrejött tésztából gyúrjon kis golyókat, és egyelőre tegye a hűtőbe.
Egy tálkában keverje össze az áfonyát, a sót, a rizslisztet és a fél citrom levét.
Vegye elő a hűtőből a tésztát, nyújtsa ki kör alakúra (nem kell szabályos körnek lennie).
A kör közepére tegye az előkészített áfonyát, majd a tészta szélét hajtsa vissza kissé közép felé, félkör alakúra (zabpelyhes tésztából nehezebb, de azért megy!).
Tegye a galette-et a sütőpapírral kibélelt sütőlapra, majd tegye be az előmelegített sütőbe 30-35 percre sülni 175-185 °C-os hőmérsékleten.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal
A tészta egyáltalán nem ragadt, próbálkoztam lenmag hozzáadásával (3 rész kötél, 3 rész víz, várd meg, amíg nyálka válik ki) és ez sem segített. Így egy kis tepsit használtam, ahova kanállal nyomkodtam a keveréket. A cukorkák alá túrót is tettem. Legalább 50 percig sült, és még mindig nagyon puha volt. Aztán csak 5 percig sütöttem felső hőfokon és ez segített egy kicsit. Mindenesetre kiváló ízű.
Automatikus fordítás szlovák nyelvről
egy szóval: nam
Automatikus fordítás cseh nyelvről
👌👌👌 kiváló 😊😋
Automatikus fordítás cseh nyelvről